Лого дизайн

Дизайн на фирмено лого и изграждане на корпоративна визия и идентичност

  • Индивидуален креативен подход

Получавате творческо изпълнение специално за Вас. Не използваме готови дизайни, които просто да напаснем.

  • Избор

Рисуваме по няколко визуално и концептуално различни варианта за всяко лого.

  • Още услуги

Продължете започнатото до цялостен дизайн на уеб сайт и изработката му.

Imprimir

Сътворяването на лого е ключов момент в изграждането на бъдещата визия и е основополагащ елемент в цялостната фирмена визия и идентичност. То ще пръсъства във Вашия уеб сайт, официалните Ви документи, визитки, брошури и т.н. Трябва да е ясно различимо и лесно за запомняне от клиентите Ви. Да създава асоциация с Вашата компания и нейната дейност. За целта е нужно то да е уникално и максимално различимо от чуждите лога и най-вече от тези на преките Ви конкуренти.

За нуждите на уеб сайта Ви

Често нуждата от създаване на лого е свързана и с тази от изграждането на дизайнa на сайта Ви от нулата или редизайна на стария ви такъв. След подбора на цветове и мотиви за логото, същите или техни модифицирани и адаптирани елементи се използват и за сайта. Така той придобива хомогенен външен вид и спазва единна линия.

Print

За всякакви фирмени материали

Знаем, че едно добре проектирано и изпълнено лого изглежда впечатляващо както цветно – в пълния си блясък, така и едноцветно – поставено например във фирмения Ви печат. Изработените от нас лога можете да използвате за всяка печатна или електронна медия, тъй като разполагате с векторен вариант, който допуска на практика неограничено мащабиране.

Web construction6

Как се случват нещата?

  • Запознаваме се с Вашия предмет на дейност и отличителни белези. Вземаме предвид личните Ви предпочитания и идеи, които да ни дадат насока да мислим в правилната посока.
  • Използваме вече употребяваните от Вас цветове и графични елементи, ако такива присъстват, или работим с въображение и създаваме такива.
  • Предоставяме Ви за одобрение няколко различни варианта на Вашето бъдещо лого. Сами решавате кой от всички варианти е най-близък до вкуса и целите Ви.
  • Ако е нужно, правим няколко корекции по одобрения вариант, концентрираме се върху детайлите.
  • Завършваме разработката. Вече имате фирмено лого, което получавате във вид на работен файл. Ако решите да направите и поръчка за изработка на сайт при нас, получавате до 20% отстъпка от цената му.