Хостинг

Хостинг решения с индивидуални параметри

  • В облаците

Cloud технологии, с които отпадат ограниченията за дисково пространство и изчислителна мощ.

  • Мигриране на сървъри

Трансформиране на хардуерната Ви структура във виртуална.

  • Изолирани сървъри

Цялата изчислителна мощ, резервирана и несподелена с други.

6_150

Хостингът е мястото, където са разположени файловете и базата данни на един уеб сайт или друга уеб базирана бизнес система. Той е инфраструктурата и от неговите показатели зависи пряко поведението на Вашия софтуер.

 

Оптимална работа

Конфигурираме и използваме сървърите оптимално, за да придадем повече гъвкавост на сайтовете и системите, които разработваме. Така създадените от нас софтуерни продукти пасват по-добре на такава среда, отколкото на която и да е споделена хостинг услуга. Възможностите за контрол, осигуряване на допълнително софтуерно обезпечение и мащабируемост са на съвсем друго ниво.

 

Решения за собствено ползване

Проектираме, конфигурираме и поддържаме сървърни архитектури от реални и виртуални сървъри за затворено ползване в рамките на Вашата компания спрямо точните параметри на бизнес модела Ви.

 

Back-up (резервни копия)

Периодичното създаване на резервни копия е най-малкото, което трябва да сте сигурни, че се случва с Вашите данни. Възможно е пълна или частична загуба да причини огромни загуби или пропуснати ползи за Вашия бизнес, особено след многогодишното им натрупване.