Подръжка и хостинг на STEMAR.bg

  1. stemar
  2. st

За сайта STEMAR.bg ние от derol предостаяме денонощна подръжка за сайта и съдържанието му, както и надежден хостинг. derol се грижи за всички сайтове от портфолиото на СТЕМАР. Предоставяме хостинг, подръжка, както и уеб дизайн и предпечатна подготовка по текущи проекти на фирмите от групата.

Малко повече информация за дейността на СТЕМАР:

Групата СТЕМАР е съвкупност от преуспяващи и работещи в различни сфери фирми. Има силно присъствие на българския пазар, дължащо се на висок професионализъм, надеждност, прецизност и ефективност, високо качество на обслужване, изключително многообразие от предлагани стоки и услуги.

Лидерската ни позиция е резултат от непрестанни иновации в насока търсене на пазарни ниши, чиито нужди бихме могли да задоволим.

За безпроблемно и навременно изпълнение на поетите от нас ангажименти , ние разполагаме с голям и строго профилиран персонал.

Това ни позволява да можем да отговорим на съвременните изисквания за качество. Още със своето основаване, неизменният принцип на работа е максимално задоволяване изискванията на клиентите. Стриктното спазване на този принцип позволи за кратко време да се наложим на пазара като качествен производител и коректен партньор, както със своите клиенти, така и с партньорите и доставчиците си.

Повече информация на STEMAR.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *